peja's FotoPage

By: peja ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Apr-2006 01:33 Email | Share | | Bookmark
Balik kampung!!! Changsha, Hunan, China :: 21-26 Apr. 06

ice cream
again..
after brunch..
View all 14 photos...
back again to Changsha after last Sept 05 trip..


Friday, 20-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kungfu Hastle

atas kusi
angkat barang
balancing test
View all 10 photos...
gambar ni aku dapat dari email budak skolah aku. teringat plak yang aku penah tengok reall show masa dkt Changsha, China in Oct 2005. tengok the last 2 pics, kesian budak pompuan kecik tu, rasanya umur lebih krg 5-6 tahun. kecik2 lagi dah kena buat cam tu, nak cari duit..


Friday, 13-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
full moon :: nite of 14 Zulhijjah 1426, 13 Jan 2006

one...
two..
three...
View all 6 photos...
memula aku nampak bulan tu masa nak balik keje from putrajaya. SMS chek wah suh dia amik gambar tu, tapi tak tahu laa dia amik ke tak..may be tengah bz, tak pun tdo hehheh. sampai je umah, terus capai camera..and itu je laa yang mampu...


Tuesday, 10-Jan-2006 05:32 Email | Share | | Bookmark
Eidur Adha :: 9/10 Jan 2006 - 12 Zulhijjah 1426

malam raya, adam
ngan member dia..
curi periuk
View all 15 photos...


Thursday, 24-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mulu National Park :: 19-23 Nov 2005

Just take off 2 Miri, 7.30 am Air Asia
see Putrajaya Core Island..
and GDC Plant 2
View all 62 photos...


[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net